Baby viete poradiť nejaký pleťový krém či serum alebo hoci čo na mdlú pleť plnú drobných tmavých hnedých škvŕn ktorý skutočne aj zaberá? Ďakujem

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 20:00    

    K dnešnému Medzinárodnému dňu rodiny niečo malé, milé ❤️

    Davali ste kravatu chlapcovi na sv.prijimanie? Dakujem

    Prosím Vás, ak by som chcela učiť na ZŠ cudzí jazyk, stačí mi základná štátnica -B2 na jazykovej škole? VS pedagogickú mám ,ale z iných predmetov.Dakujem

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Včera o 18:35    

    Myslím, že som našla svoj “letný” lak 🥰
    #dm

    Ahojte, máte prosím niektorá skúsenosť so smradom v elektrickej rúre. Mám rúru Miele nie je nová, doteraz mi to nerobila, je čistá. Raz som dopiekla, nič nesmrdelo a o pár dní na to, som ju zapla a smrad akoby sa pálil nejaký plast, dym z nej nejde, celú som ju z vnútra pozrela, je čistá, tak nechápem. Viete mi prosím podariť ako sa zbaviť toho plastového smradu? Ďakujem.

    Ahoj baby, aké sandálky kupujete na úzku nohu? Pre chlapca aj pre dievča. 6 , 8 rokov. To je jedno aké, či na bežné nosenie, alebo športové

    Dnes som dostala dokončený darček na Deň matiek ❤️
    Jemné, detailné, kreatívne, krásne - ako moje dcéry.
    Konkrétne tieto vyrobila Margarétka, najstaršia 🥰

    Baby, kúpila som v obchode na Sardinii takú krásnu mušlu, mam k nej aj blok. Myslíte, že ju môžem preniesť cez letisko, keď je kúpená v obchode a mam k nej aj bloček?

    Prosím vas, keď vystúpim v Michalovciach na autobusovej stanici, tak je tam blízko taký veľký obchod, aký to je? Nejaký Lidl alebo Tesco?

    katarinaba
    Správa bola zmenená    Včera o 17:06    

    Utek z vazenia 🤣🦜🥰❤️

    (8 fotiek)

    Baby po vyberani mandli u dospeleho kolko sa ostava v nemocnici?

    Bazen Mountfield mate prosim skusenost s foliou? Posunula sa nam a na dne nariasila, da sa to opravit alebo treba novu?

    Drž si odstup od lidí, kteří jen přicházejí, aby se podělili o stížnosti, problémy, katastrofické příběhy, obavy a pomlouvání jiných. Jestli někdo hledá odpadkový koš, aby vyházel své smetí, ať to není ve tvé mysli.

    Dalajláma

    Baby viete mi odporučiť vysávač na roztoče?s ktorým máte dobrú skúsenosť. Dakujem

    Baby mate skusenost so svrbenim noh odspodu? Mala som silonky v kozenkovych teniskach v utorok a po asi 4 hodinach som zacala pocitovat svrbenie a drobne cervene bodky. Co si dať?

    Ahojte, malá 7r zvracala nad ranom, a potom na obed. Pije vodu po glgoch, ryzu neudrzala v sebe, slané tyčinky ano. No stazuje sa na bolest, tlak na hrudi. Moze to mat súvis s tym zvracaním? Teplotu mala 2x 38st lieky jek zabrali. Ďakujem

    Ahojte, nevedel by mi niekto poradit ohľadne LIDL? Pozeráme vŕtačku, stoji 69,90€ a dole ako sú podobné produkty tam je presne ta istá, aspoň teda popis sedi za 39,90€ ako to je možné? Je už použitá alebo prečo?